Gemeentebelangen Bedum
   

Burgemeester steekt zijn nek uit voor zijn burgers met schade na aardbeving.

NOS: 'NAM moet meer vergoeden'

Loppersum 17-8-2012- Burgemeester Rodenboog van Loppersum in Noord-Groningen vindt dat de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) zijn burgers een ruimere schadevergoeding moet geven na aardbevingen.

Eemsbode: Burgemeester uit kritiek op afwikkeling schadeclaims aardbeving door de NAM

17-8-2012 Burgemeester Rodenboog: "De manier waarop de NAM sinds 2003 met schademeldingen omgaat leidt door de jaren heen tot veel ontevredenheid onder onze burgers, met name over de onnauwkeurigheid hiervan. Er wordt door de NAM wel gekeken naar optische schade, zoals scheuren in woningen en gebouwen, maar niet naar mogelijke bouwkundige gevolgen die op het eerste gezicht niet waarneembaar zijn."

NOS: Opnieuw aardbeving Groningen

Groningen 17-8-2012- Groningen is gisteravond voor de tweede keer binnen 24 uur opgeschrikt door een aardbeving. Die had volgens het KNMI een kracht van 3,4 op de schaal van Richter. Daarmee was de beving zwaarder dan die van woensdagavond; dat was er een van 2,4. Het Duitse seismologisch centrum GEOFON meldde eerst dat de nieuwe beving zelfs een kracht had van 4,1 op de schaal van Richter, maar paste dat later aan tot 3,9.

Bn de Stem: Recordaantal schademeldingen na aardbeving

ASSEN 20-8-2012- Bij de Nederlandse Aardoliemaatschappij (NAM) zijn zeker 500 schademeldingen binnengekomen na de aardbeving vorige week donderdag in Groningen. Nog nooit eerder kreeg de maatschappij zo veel meldingen na een schok die het gevolg was van gaswinning in Groningen. Dat maakte de NAM maandag bekend.

Bedumer: Recordaantal schademeldingen na aardbeving

Bedum 20-8-2012- De Nederlandse Aardoliemaatschappij (NAM) heeft tot dusver al meer dan 500 schademeldingen binnengekregen na de krachtige aardbeving van vorige week donderdag.

Share
comments
   

Wie is online  

We hebben 10 gasten en geen leden online

   

Statistieken  

   
© Gemeentebelangen Bedum