Over crowdsourcing, media en nieuwe politiek

Crowdsourcing is een betrekkelijk nieuw fenomeen.
De gangbare definitie luidt: het verkrijgen van diensten of ideeën door het vragen van bijdragen van een grote groep vooraf niet gespecificeerde mensen. Het instrument heeft ongekende mogelijkheden en zal naarmate het zich verder ontwikkelt een stempel drukken op onze manier van denken en organiseren.

In deze nieuwe verkiezingsperiode neemt Gemeentebelangen het initiatief om burgers te betrekken bij het opstellen van een partijprogramma. Burgers mogen ideeën en oplossingen aandragen om Bedum een mooiere gemeente te maken en kunnen stemmen op de ideeën van anderen. De 10 populairste ideeën werden, samen met 10 ideeën die door de partij worden geselecteerd worden opgenomen in het verkiezingsprogramma.

Binnenkort komt hier de link naar het invul formulier!