Gemeentebelangen Bedum
   

 GB dankt Henk Ubels voor restwarmte

Fractievoorzitter Broekmans met Henk Ubels

 Fractievoorzitter GB Martin Broekmans met Henk Ubels

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 19 september jl. heeft Gemeentebelangen Bedum inwoner Henk Ubels in het zonnetje gezet. Henk heeft zich al 30 jaar ingespannen voor de toepassing van restwarmte van de Domo voor de Beemden en was prominent lid van de denktank Domo warmte die GB na de verkiezingen van maart 2010 samen met specialisten en burgers in het leven had geroepen. Tom Kuipers deed namens GB het woord:

“Aan dit dossier is de afgelopen jaren hard gewerkt door de denktank van GB, met daarin specialisten en participerende burgers van Bedum, met een geweldig resultaat voor ons allemaal! Hiermee is de toekomst van zwembad de Beemden voor de komende 15 jaar zeker gesteld en dat is met alle onzekerheden van deze tijd een resultaat om trots op te zijn.

Natuurlijk de complimenten aan de wethouder en ambtenaren voor hun inspanningen en voor het maken van deze duurzame keuze. Maar vanavond willen we vooral de participerende burger Henk Ubels hartelijk bedanken. Hij heeft als ingenieur en oud-bestuurslid van het zwembad al 30 jaar gevochten voor het gebruik van de Domo restwarmte voor het verwarmen van de Beemden. Deze week hebben we van onze koning mogen horen dat we naar een participerende maatschappij toe moeten, een gedachte die we als GB volledig omarmen. Henk Ubels is wat ons betreft een schoolvoorbeeld van alle expertise die we als gemeenschap beschikbaar hebben en waar we ons voordeel mee kunnen doen als we burgers maar actief betrekken en serieus nemen. Zonder Henk was het ons uiteindelijk niet gelukt. Deze bos bloemen gaan we na de raadsvergadering aan hem overhandigen, dat goed voorbeeld maar doet volgen zouden we willen zeggen….”

Klik hier voor de link naar RegioFm

Klik hier voor het artikel op Lauwersland online.

Klik hier voor het artikel in de Noorderkrant.

Share
comments
   

Wie is online  

We hebben 27 gasten en geen leden online

   

Statistieken  

   
© Gemeentebelangen Bedum