DOE OOK MEE, AL MEER DAN 1500 MENSEN HEBBEN HUN HANDTEKENING GEZET !!!

Uitnodiging informatieavond ontsluiting Bedum
Dinsdag 15 februari as. 20.00-21.00 Trefcentrum Bedum

Wist u dat:

• er in 2007 per dag 216 Domovrachtauto’s van en naar Bedum reden over de Groningerweg?
  • dit aantal in 2011 is gegroeid tot veel meer dan 300 per dag?
  • Er in 2007 per dag 156 vrachtauto's door Mensingeweer reden?
  • er een nieuwe rondweg langs Mensingeweer is gepland omdat de provincie de situatie daar onhoudbaar vindt door het vele vrachtverkeer en door de huizen die te dicht op de weg staan?
  • Er in Bedum ook heel veel huizen dicht op de weg staan langs het tracé waar meer dan 300 vrachtauto’s dag in dag uit rijden?
  • er langs Middelstum een ontsluitingsweg met geld van de provincie is aangelegd?
  • er in 2007 per dag 79 vrachtauto's tussen de Eemshavenweg en Middelstum reden?
  • er sinds een jaar of tien een ontsluitingsweg langs Zandeweer ligt?
  • Er bijna 5000 auto’s per dag van die weg gebruik maken terwijl er door Bedum bijna 10.000 auto’s per dag rijden?
  • Mede onder druk van de publieke opinie er een ontsluitingsweg is gekomen voor de Suikerfabriek in Hoogkerk?
  • Er een ontsluitingsweg in Beilen is vernoemd naar de Domo?
  • Al meer dan 1000 mensen een handtekening hebben gezet in slechts enkele weken?

Er is de laatste weken veel gesproken en geschreven over de handtekeningenactie voor de ontsluiting van Bedum. Misschien hebt u nog vragen en twijfelt u over of u moet tekenen. Om al uw vragen goed te kunnen beantwoorden hebben we op dinsdag 15 februari a.s. tussen 20.00 en 21.00 uur een informatie avond georganiseerd in het Trefcentrum in Bedum. U bent van harte welkom om naar onze korte presentatie met uitleg te luisteren en we hebben alle tijd om met u in gesprek te gaan. Ook de verkeerspolitie is aanwezig om uw vragen over de verkeersveiligheid in Bedum te beantwoorden. Kom, en laat u net als al meer dan 1000 andere inwoners overtuigen dat deze actie in het belang is van ons en onze (klein)kinderen. Nogmaals, Iedereen is van harte welkom!

Twijfelt u niet? Teken dan hieronder: