Gemeentebelangen Bedum
   
Gegevens

Gemeentebelangen Bedum is op 13 november 1997 opgericht en is een plaatselijke politieke partij, die positief, opbouwend en constructief wil samenwerken in Bedum. Gemeentebelangen is een open partij, die de burgers bij de politiek wil betrekken. Het hart van GB is: 'horen wat er leeft, luisteren wat er in de politiek speelt en vragen wat men er van vindt".

GB is een partij met een positieve, inhoudelijke boodschap voor een breed publiek. Ze staat boven de landelijke partijen en wil de ogen en oren zijn voor iedereen die mee wil werken aan het allerbeste (goud) voor de gemeente Bedum. Samen staan we sterk! Ooit zijn we begonnen omdat we de Grotestraat in Bedum van de sloophamer wilden redden. Er is sindsdien veel veranderd, maar eigenlijk ook weer niet. Ook de komende jaren moeten er belangrijke beslissingen worden genomen die directe gevolgen hebben voor uw leefomgeving, voor uw gevoel van veiligheid, voor uw onderneming, voor uw ontspanning en recreatie of dat van uw kinderen. De noodzaak voor een partij die niet is gebonden aan landelijke belangen, kleur of religie, maar die opkomt voor uw belangen en die van uw gemeente is daarmee groter dan ooit!

Ons partijprogramma vindt u op de homepage onder de tabbladen aan de rechterkant. Daar staat ook onze top 10 met speerpunten die we op de gemeenteraadsagenda zullen blijven zetten als dat nodig is en waar we graag met u over in gesprek gaan. Of het nu gaat om een openluchtzwembad, kunstgrasvelden, sportaccommodaties, een ferme aanpak van de overlast die door een kleine groep jongeren wordt veroorzaakt, een dorpskern die tegemoet komt aan de eisen van al haar gebruikers of het serieus nemen van de burgers, wij staan er voor. Of het nu gaat om voorzieningen voor uw kinderen, bijvoorbeeld in de vorm van goed geventileerde klaslokalen, oog voor water&recreatie, sportvisserij of een degelijk financieel beleid waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van alle (Europese) subsidiemogelijkheden, wij gaan voor goud!

GB heeft per 1 januari 2010 een nieuwe huisstijl. Het nieuwe jasje symboliseert het sterk vernieuwde GB. Niet alleen het bestuur, maar ook de kandidatenlijst is aangevuld met veel nieuwe, enthousiaste en professionele gemeenteleden die samen keihard willen werken om alle onderwerpen die u bezig houden aan te pakken en op te lossen.
Het nieuwe logo van GB is ontworpen door Klaas Huizenga uit Zuidwolde en de basis wordt gevormd door de spade uit het oude wapen van Bedum. Deze spade staat symbool voor mensenwerk, handen uit de mouwen willen steken. En dat willen we. Samen met u gaan we voor goud voor Bedum!

 

 

Share
comments
   

Wie is online  

We hebben 33 gasten en geen leden online

   

Statistieken  

   
© Gemeentebelangen Bedum