Gemeente Belangen Bedum als enige politieke partij op verenigingsmarkt

Het was druk zaterdag 11 september j.l. in Bedum. Op Monumentendag 2010 had de Kulturele Kommissie Bedum een Kunst-Cultuur en Hobbymarkt ingericht in het centrum van Bedum, aan Boterdiep Z.z. en de Grotestraat. Aansluitend werd er een verenigingsmarkt gehouden in de Grotestraat. De bedoeling was dat een vereniging of stichting zich in een marktkraam of sta tafel aan het publiek kon presenteren. Als enige politieke partij was de lokale partij GemeenteBelangen Bedum aanwezig. Na een enorme overwinning bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010 vindt de nieuw gevormde fractie van 6 raadsleden het belangrijk om met de burger in gesprek te blijven. Daarvoor was dit een goed moment. De raadsleden hebben vele burgers kunnen spreken. Fractievoorzitter Annemarie Heite: "mensen waarderen het heel erg dat we ons niet alleen tijdens verkiezingen laten zien, maar ook daarna. De gesprekken gaan echt niet alleen over problemen, maar als er wel wat is dan zijn we beschikbaar. Overigens niet alleen door bij evenementen als scheepsjoagen en deze verenigingenmarkt aanwezig te zijn. Via onze site: www.gemeentebelangenbedum.nl krijgen we ook veel reacties binnen over allerlei onderwerpen en natuurlijk gaan we binnenkort weer bij de dorpen langs met onze dorpenrondes. We zijn er trots op dat zoveel burgers ons weten te vinden, dat is ons bestaansrecht. Wij willen dicht bij de burgers staan, want alleen zo kunnen we dat blijven doen waarvoor men ons gekozen heeft".