UITNODIGING
Op maandagavond 19 maart 2012 bent u om 20.00 uur van harte welkom in de
raadszaal van de gemeente Bedum (zij-ingang). Deze avond heeft als titel:
De Rkc op rapport
Verantwoordingsdag van de rekenkamercommissie Bedum (afgekort Rkc)

klik op de uitnodiging om de inhoud van de uitnodiging te lezen

Westelijke Ontsluiting Bedum?

Wij hebben gemerkt dat het persbericht met bijbehorende kaart over de ontsluiting van noord-west Groningen ten westen van Bedum veel onrust geeft bij de bevolking. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te informeren over het proces, het stadium waarin het proces zich bevindt en onze visie. Binnenkort krijgt u meer informatie. U kunt ook voor zeer dringende vragen en opmerkingen na 20.00 uur bellen met fractievoorzitter Annemarie Heite op telefoonnummer: 06-24 39 65 56.

Onderzoek collegebeleid

Gemeentebelangen Bedum wil graag van u weten wat u vindt van het huidige beleid van het college in Bedum. Daarom heeft ze een enquête opgesteld. Doe mee aan deze tussentijdse evaluatie en maak uw stem kenbaar door deze enquête in te vullen. Het duurt slechts een paar minuten. De uitslag ontvangt u op het ingevulde e-mail adres aan het einde van de enquête.

Klik hier om mee te doen aan de enquête